Om oss

Velkommen til oss på Tau Auto!

Tau Auto ble startet 1.september 1989, og har vært et solid bilverksted siden oppstart. I dag har vi fem ansatte som vil strekke seg langt for å hjelpe deg med små og store spørsmål du har. Vi er et mekanisk verksted som utfører reparasjoner på alle typer biler. I tillegg har vi mye oppdatert diagnoseutstyr på bilelektronikk, og vi har etterutdannet mekanikerne våre slik at EL-bil reparasjoner også skal ha samme kvalitet som vi er kjent for.

Vi er en del av MECA- kjeden, som har 300 verksteder over hele landet. Fra 2020 er vi også et MECA-sertifisert elbilverksted.

Det har alltid vært viktig for oss å kunne tilby verkstedarbeid til avtalt tid og pris, og våre dyktige ansatte står klare for å ta imot din bil. Vi bruker moderne verktøy og apparater for å hjelpe våre kunder på en mest mulig profesjonell måte. Ta kontakt med oss for alle typer henvendelser, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan!

Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 51 74 65 90 eller stikke innom for en hyggelig prat. Du finner oss rett ved bensinstasjonen på Ryfylkevegen 1970.

Velkommen til oss hos Tau Auto AS!